کَباب يکي از معروفترين و محبوبترين غذاهاي مورد علاقه مردم خاورميانه، بهخصوص ايران و قفقاز است. در تهيه و پخت بيشتر کبابها از گوشت قرمز بريده يا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و يا گوساله استفاده ميشود. همچنين در مراحل تهيه اکثر کبابها از پياز و ادويهجات استفاده زيادي ميشود.و حتي گاه از سبزيجات تازه يا سبزيجات خشک معطر استفاده مي شود. نوعي از آنچه در ايران با نام کباب چنجه ناميده ميشود نيز در کشورهاي غربي با نام شيشکباب شناخته شده و معروف است. همچنين آنچه در ايران با نام کباب کوبيده معروف است در قفقاز به نام کلي کباب يا در برخي نقاط به نام لولهکباب شناخته ميشود. کباب دنده کرمانشاهي يکي از بهترين کباب هاي ايران است و خيلي خوشمزه است0 |
درباره این سایت